Effektiv vinduespudsning i Solrød til billige priser

Trænger dine vinduer til vinduespudsning eller vinduespolering, så behøver du ikke selv bakse med stiger og sæbevand for at få dem rengjort. Du kan i stedet hyre en dygtig og billig vinduespudser til at udføre jobbet, så du kommer hjem til skinnende rene ruder, der giver din bolig nyt liv. AS Polering er din lokale vinduespudser Solrød, som både er billig og miljøvenlig. Her får du 100 procent pletfri vinduespudsning, som udføres af et erfarent personale på rekordtid, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Vinduespudsning af høj kvalitet

AS Polering har eksisteret siden 2012 og bliver drevet af fire dygtige vinduespudsere, så har deres udgangspunkt i Ringsted, Roskilde, Næstved og Slagelse. Firmaet udfører store såvel som mindre opgaver for private og erhverv i en række byer på Sjælland, og det er mange typer af opgaver lige fra afrensning af vinduer, vinduespolering, rengøring af solceller og meget andet. Du kan f.eks. bestille firmaet til at udføre opgaver som udvendig vinduespudsning, indvendig vinduespudsning, afvask af vindueskarme, afrensning af glas for tobak, klistermærker og røg fra brændeovne samt afrensning efter håndværker og maler. AS Polering har fokus på kvalitet, stabilitet og tillid i den daglige udførelse af arbejdet. Som kunde kan du forvente at få leveret de bedste resultater, så opgaven afsluttes med 100 procent tilfredshed. Du kan også forvente stabilitet, og at opgaven bliver udført i det aftalte tidsrum. AS Polering er desuden fleksible i forhold til de aftaler som indgås, og der tages altid hensyn til den enkelte kundes behov og krav, så du kan få en skræddersyet løsning.

Få en fast abonnementsordning

Hos AS Polering kan du få en fast aftale om vinduespolering hver 4., 8. eller 12. uge, eller du kan bestille firmaet til at komme og pudse dine vinduer fra gang til gang. Det kan dog anbefales at lave en fast aftale, fordi det er billigere for dig i længden. På hjemmesiden finder du en prisliste over, hvad det koster at bestille vinduespudsning hos AS Polering. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på vinduespudsning i Solrød, så kan du ringe på telefon 4264 0484 eller udfylde kontaktformularen på hjemmesiden AS-polering.dk. AS Polering kan også kontaktes, hvis du bor i andre byer som f.eks. Næstved. Her er adressen: AS Polering – Vinduespudser, Toldbodgade 8, 4700 Næstved. AS Polering vender som udgangspunkt tilbage med et godt tilbud inden for 24 timer, og de har en rigtig god kundeservice, hvor du altid kan kontakte dem via telefon eller mail.